Zpět na úvodní stránku blogu

Novinka Dětské samolepky na zeď INSPIO

Rádi bychom Vám představili novinku v naší nabídce a to krásné designové výrobky slovenské značky INSPIO. Jedná se o rodinnou firmu, jejíž příběh se začal psát v roce 2005 díky vyrábění prvních šablon pro zdobení stěn. V současné době v jejich nabídce najdete samolepky na zeď, nástěnné dekorace a podložky na hraní.

Inspio Dětská samolepka na zeď Kopce se srnkami a zajíčky 
"Inspio 
Inspio Samolepka na zeď Mapa světa pro malé dobrodruhy 

Samolepky na zeď značky INSPIO jsou vyrobeny z pevné speciální fólie, která připomíná textil a je příjemná na dotek. Vysoce kvalitní samolepky jsou tištěny ekologickými barvami a jsou vhodné do pokojíčků i těch nejmenších dětí. Můžete je ale použít i do pokojů teenagerů, obývacího pokoje nebo ložnice. Jejich lepení na zeď je jednoduché, nepotřebujete k tomu žádné lepidlo. Manipulace s nálepkami je snadná a rychlá. Dětské nástěnné samolepky jsou vhodné i na stěny s drsnějším povrchem.

Samolepku na zeď do pokojíčku si vyberou kluci i holky. V nabídce najdete jednoduché různě barevné samolepící tečky, hvězdičky, srdíčka, kapičky, motýlky, kytičky či mráčky. Pokud někdo chce větší nástěnnou dekoraci, může si vybrat z velkého množství zvířátek nebo vytvořit celou krajinu pomocí kopců, stromů či domečků. Pro dívky můžete vybrat víly, baletky, jednorožce, naopak pro kluky auta, letadla, stavební stroje, dinosaury. Milovníky podmořského světa potěší velryby a delfíni, milovníky vesmíru zase astronauti a planety.

Části nálepek se na zeď nalepují samostatně, takže si je můžete uspořádat podle návrhu nebo podle vlastní fantazie. 

Inspio Dětská samolepka na zeď Fialová víla na houpačce 
Inspio Dětská samolepka na zeď Kopce s cestou 
Inspio Samolepka na zeď Kopce, letadla, balóny a vlak 
Dětské samolepky na zeď 

Od značky INSPIO máme v nabídce i dětské podložky na zem na hraní. Korkové podložky na hraní jsou vyrobeny z přírodních materiálů a potištěny ekologickými barvami. Teplé tóny korku s designem INSPIO okouzlí děti i rodiče. Korková podložka je příjemná a hřejivá na dotek, tlumí zvuky a má velmi snadnou údržbu. Na podložce najdete dětské motivy, ale také hry a hádanky, které zabaví vaše děti. 

Inspio Hrací korková podložka pro děti se silnicí a auty 
Jiri Models Samolepkový sešit 123 
Inspio Hrací korková podložka pro děti Lesní zvířátka a hry 
Inspio Hrací korková podložka pro děti Srnky, zajíčci a dětské hry 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.