Zpět na úvodní stránku blogu

Představujeme Vám značku MIDEER

 

Značka MiDeer si zakládá na kvalitě a dokonalém vzhledu všech svých produktů. I obyčejná hračka v jejich obalu vždy působí příjemným dojmem. Produkty této značky obsahují co nejméně částí z neekologických materiálů, proto je většina hraček z papírových či dřevěných materiálů. 

 
 

Mideer, založená v čínské Ningbo v roce 2016, je světově proslulá značka, která kombinuje hračky, umění, hry a vzdělávání. Jejich posláním je dát rodinám a dětem po celém světě příležitost kvalitně si hrát. Shromáždili designéry a umělce z Řecka, Německa, Francie a Číny. Díky prvotřídnímu designu, kvalitě a službám se rozšířila společnost Mideer do 34 zemí a regionů.

 
 

V nabídce společnosti MiDeer najdeme různé druhy puzzle - pro nejmenší, vzdělávací, podlahové, umělecké, dřevěné - vybere si každý. Pro větší děti má MiDeer v nabídce deskové i vzdělávací hry. Pro nejmenší dětičky vyrábějí motorické hračky, hudební nástroje, magnetické hry. Krásné jsou loutky ze stínového divadla, promítací baterky i kreativní sady. A pak různé doplňkové věci jako tetování pro děti a spoustu druhů nálepek.

Značku MiDeer najdete v naší nabídce na https://kidsparadise.cz/81_mideer

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.