B-Toys Náklaďák s vkládacími tvary Animal Rescue
B-Toys Náklaďák s vkládacími tvary Animal Rescue
B-Toys Náklaďák s vkládacími tvary Animal Rescue
B-Toys Náklaďák s vkládacími tvary Animal Rescue

B-Toys Náklaďák s vkládacími tvary Animal Rescue

Náklaďák s otevíracími zadními dveřmi obsahuje 8 různobarevných vkládacích tvarů odpovídajících otvorům ve dveřích a na střeše náklaďáku. Vkládací tvary mají podobu zvířátek a ovoce.

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
B-Toys
FB1159
BX2024C2ZBT
062243445833

Dítě musí najít otvor správného tvaru, aby zvířátko nebo ovoce mohlo být naloženo do náklaďáku. Otevřením zadních dveří se náklaďák snadno vyprázdní a hra může začít znovu

Vkládací hračka podporuje rozvoj smyslů, kreativity, motoriky dítěte a zlepšuje koordinaci rukou a očí. Pomůže vašemu dítěti naučit se poznávat barvy a tvary, ve starším věku dítěte můžete s pomocí hračky učit dítě počítat.

Náklaďák na třídění tvarů je vzdělávací zábava. Děti musí přiřadit každý tvar na správné místo a cestou se učit o zvířatech a ovoci. Batolata mohou třídit, porovnávat a projíždět předstíranou savanou a cestou zachraňovat své zvířecí kamarády.

Náklaďák je také součástí kolekce Happy Cruisers, která obsahuje různé barevné náklaďáky vhodné pro děti.

Náklaďák Rollin' Animal Rescue značky B-Toys je vyroben z recyklovatelných materiálů a obal je také 100% recyklovatelný.

Rozměry: 28 x 17 x 18 cm

Věk: vhodné pro děti od 12 měsíců

Určení
Pro kluky
Věk
Do 3 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hračka
Hračky pro nejmenší
Vkládačky, puzzle

B-Toys

Návrháři značky B. Toys se při navrhování dětských hraček inspirovali světem kolem nás – dětskými tvářičkami, barvami kolem nás, přírodou. Hračky jsou vyrobeny ze zcela bezpečných materiálů, veškeré obaly jsou recyklovatelné. Barvy, jimiž jsou hračky potištěné, jsou vyrobené na bázi sójového inkoustu. Hračky jsou určeny zejména malým dětem od 3 měsíců do 3 let, ale některé z nich i starším dětem až do cca 10 let. Z nabídky firmy B-Toys doporučujeme spojovací plastové korálky.

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!