Janod Švihadlo liška
Janod Švihadlo liška
Janod Švihadlo liška
Janod Švihadlo liška
Janod Švihadlo liška
Janod Švihadlo liška
Janod Švihadlo liška
Janod Švihadlo liška

Janod Švihadlo liška

Veselé dětské švihadlo s dřevěnými držadly a nastavitelnou délkou. Proč je skákání přes švihadlo dobré? Je to zábava, u které si děti posílí vrchní i spodní část těla a trénují koordinaci.

Švihadlo s dřevěnými rukojeťmi francouzské značky JANOD je vynikající hračkou pro aktivní, starší i mladší děti.

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
Janod
PA0219
J03198
3700217331986

Díky odšroubovanému konci rukojeti lze nastavit délku lana až 2 metry. Rukojeti mají dlouhý tvar a krásné barvy, zakončené kulatou dřevěnou hlavou milé lišky.

Skákání přes švihadlo je skvělý způsob, jak trávit čas venku. Ideální dárek, který rozvíjí fyzickou zdatnost.

Janod venkovní hračky povzbuzují dítě k vnějším aktivitám. Jejich vysoká kvalita a precizní realizace jsou zárukou bezpečnosti, díky které může dítě volně rozvíjet své motorické dovednosti – cvičit rovnováhu, motorickou koordinaci a dobrý kontakt s vlastním tělem. Vnější hra má také příznivý vliv na zdraví a celkovou imunitu, vyvíjí fyzickou zdatnost.

Věk: vhodné pro děti od 3 do 8 let

Délka švihadla: 2 m, možnost upravit na vlastní délku

Rozměr balení: 13,5 x 3,9 x 3,9 cm

Materiál:  dřevo (třešňové dřevo), plsť

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 3 let
Od 4 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hračka

Janod

Janod je přední francouzská značka kvalitních dřevěných hraček, stavebnic a her pro děti se 40-letou tradicí. Hračky Janod edukativním způsobem baví děti od narození až do 12 let, jsou výborným doplňkem dětských pokojíčků díky svému přitažlivému a barevnému designu, pomáhají dětem připravit se na školní povinnosti hravou formou. Jsou ekologické a testovány na splnění nejvyšších bezpečnostních standardů. Hračky Janod získávají každoročně mnoho mezinárodních ocenění. Množství produktů vyhovuje rozvoji podle principů Montessori a Waldorfské školy, pomáhají při autismu a při poruchách učení. V nabídce značky Janod najdeme kreativní hračky, magnetibooky, hračky do vody, puzzle, motorické hračky pro nejmenší.

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!