New Classic Toys Dřevěná duha
New Classic Toys Dřevěná duha
New Classic Toys Dřevěná duha
New Classic Toys Dřevěná duha

New Classic Toys Dřevěná duha

Možnosti hraní jsou nekonečné s touto všestrannou dřevěnou duhou od značky New Classic ToysDřevěná duha se skládá z 10 hracích kousků, které mohou děti využít jako mosty, domečky, tunely, kopce.

Jednoduchá dřevěná hračka s velkým potenciálem, inspiruje otevřené myšlení, povzbuzuje malé děti k objevování nových možností a nabízí nespočet způsobů hraní.

Při hraní s dřevěnými tvary se děti nenásilnou formou učí o různých velikostech a barvách. Po skončení hraní bude barevná veselá duha krásnou dekorací dětského pokojíčku.

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
NCT0133
10825
8718446108250

Hraní a učení jde perfektně dohromady s kolekcí hraček „Educational“ od New Classic Toys.

Rozměr duhy: 280 x 14 x 45 mm

Věk: 12 měsíců+

Materiál: dřevo

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Do 3 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hračka
Kostky, stavebnice
Dřevěné stavebnice
Hračky pro nejmenší
Motorické hračky

New Classic Toys

Hraní není jen zábava, hraní je důležité pro správný vývoj dětí. Při hraní se děti seznamují s okolním světem a k tomu jim pomohou kvalitní a bezpečné hračky od New Classic Toys. Nizozemská firma New Classic Toys se zabývá výrobou dřevěných hraček. Firma byla založena v roce 1991. Všechny jejich výrobky splňují nejpřísnější požadavky na bezpečnost. V jejich nabídce najdete dřevěná auta, dětské nářadí pro malé kutily, doplňky dětských kuchyněk a prodejen, dřevěné korálky, dřevěné puzzle, dřevěné hudební nástroje.

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!