New Classic Toys Dřevěné bílé odrážedlo skútr
New Classic Toys Dřevěné bílé odrážedlo skútr
New Classic Toys Dřevěné bílé odrážedlo skútr
New Classic Toys Dřevěné bílé odrážedlo skútr

New Classic Toys Dřevěné bílé odrážedlo skútr

Dřevěné originální odrážedlo ve stylu padesátých let je opatřeno gumovými pneumatikami, které zajišťují pohodlnou a jistou jízdu v interiérech, ale i v nerovném terénu venku. Konstrukce ze silné překližky je robustní, pevná a odolná. Řídítka jsou pro větší bezpečnost zakončena kroužky bránícími poškození nábytku. Výšku sedla je možno upravit, odrážedlo proto může růst s Vaším dítětem.

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
NCT0178
11430
8718446114305

Jak dítě rozvíjí rovnováhu, prostorové schopnosti, koordinaci mezi rukou a nohou, rychlost se zvýší. Jízda na něm pomáhá dětem připravit se na jejich budoucí cyklistická dobrodružství.

Sedák je výškově nastavitelný a lze jej nastavit v následujících výškách: 32 cm, 35 cm a 37 cm.

Kvalitní zpracování s předstíraným světlometem, měkkým hnědým sedlem, rukojetí řídítek a předstíraným displejem s palivoměrem a rychloměrem.

Výrobek vyžaduje montáž.

Rozměr: 750 x 375 x 535 mm

Materiál: dřevo, plast, guma, kov

Věk: od 3 let

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 3 let
Od 4 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hračka
Hračky pro nejmenší
Odrážedla

New Classic Toys

Hraní není jen zábava, hraní je důležité pro správný vývoj dětí. Při hraní se děti seznamují s okolním světem a k tomu jim pomohou kvalitní a bezpečné hračky od New Classic Toys. Nizozemská firma New Classic Toys se zabývá výrobou dřevěných hraček. Firma byla založena v roce 1991. Všechny jejich výrobky splňují nejpřísnější požadavky na bezpečnost. V jejich nabídce najdete dřevěná auta, dětské nářadí pro malé kutily, doplňky dětských kuchyněk a prodejen, dřevěné korálky, dřevěné puzzle, dřevěné hudební nástroje.

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!