New Classic Toys Dřevěný notebook
New Classic Toys Dřevěný notebook
New Classic Toys Dřevěný notebook
New Classic Toys Dřevěný notebook

New Classic Toys Dřevěný notebook

Dřevěný notebook od značky New Classic Toys je skvělou vzdělávací hračkou pro každé malé dítě. Nechat své dítě sedět před obrazovkou nikdy nebylo tak bezpečné a kreativní.

Dřevěná hračka pomáhá učit děti čísla, písmena, barvy a zároveň je zapojuje do předstírané hry. Hračka ze dřeva bez baterií a nabíječek podporuje kreativitu vašich nejmenších.

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
NCT0180
18270
8718446182700

Všechna písmena, čísla a další klávesy „klávesnice“ jsou magnetické a lze je snadno umístit na spodní stranu notebooku. Křída umožňuje dětem kreslit obrázky na tabuli. A myš má na spodní straně látku, která všechno setře, takže děti mohou kreslit obrazovku znovu a znovu.

Úložiště křídy a myši usnadňuje skladování. Dodává se spolu s plstěným pouzdrem na notebook, takže si notebook mohou děti vzít sebou i na cesty.

Rozměr balení:  33x24,5x3,5 cm

Rozměr počítače: 27,5x20x2,5 cm

Materiál: dřevo, křída

Věk: od 36 měsíců

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 3 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hračka

New Classic Toys

Hraní není jen zábava, hraní je důležité pro správný vývoj dětí. Při hraní se děti seznamují s okolním světem a k tomu jim pomohou kvalitní a bezpečné hračky od New Classic Toys. Nizozemská firma New Classic Toys se zabývá výrobou dřevěných hraček. Firma byla založena v roce 1991. Všechny jejich výrobky splňují nejpřísnější požadavky na bezpečnost. V jejich nabídce najdete dřevěná auta, dětské nářadí pro malé kutily, doplňky dětských kuchyněk a prodejen, dřevěné korálky, dřevěné puzzle, dřevěné hudební nástroje.

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!