New Classic Toys Dřevěné chodítko s kostkami
New Classic Toys Dřevěné chodítko s kostkami
New Classic Toys Dřevěné chodítko s kostkami
New Classic Toys Dřevěné chodítko s kostkami

New Classic Toys Dřevěné chodítko s kostkami

Dřevěný vozík s kostkami hravě podporuje učení chůze. První kroky jsou s vozíkem lépe zvládnutelné. Robustní dřevěná kolečka jsou pogumovaná.  Uvnitř vozíku děti najdou 30 pestrobarevných dřevěných stavebních kostek, které lze skládat do nápaditých struktur.

Skládání dřevěných kostek podporuje kreativitu a motoriku dítěte, pomáhá učit barvy a tvary. Dřevěné chodítko od značky New Classic Toys potěší malé děti od 12 měsíců. 

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
NCT0169
11320
8718446113209

Pomozte svému děťátku udělat první krůčky s tímto všestranným dětským chodítkem od New Classic Toys, se kterým budou rádi podnikat dobrodružství. Je to také skvělý způsob, jak začít stavět věže, hrady a domy.

Hladký lakovaný povrch se snadno čistí a je ideální pro malé dětské ručičky. 

Obsah balení: 36 dřevěných kostek v různých tvarech a barvách

Rozměr:  spodní díl 27 x 31 x 16 cm

Věk: od 12 měsíců

Materiál: dřevo

Určení
Pro holky
Věk
Do 3 let
Hračky pro nejmenší
Chodítka

New Classic Toys

Hraní není jen zábava, hraní je důležité pro správný vývoj dětí. Při hraní se děti seznamují s okolním světem a k tomu jim pomohou kvalitní a bezpečné hračky od New Classic Toys. Nizozemská firma New Classic Toys se zabývá výrobou dřevěných hraček. Firma byla založena v roce 1991. Všechny jejich výrobky splňují nejpřísnější požadavky na bezpečnost. V jejich nabídce najdete dřevěná auta, dětské nářadí pro malé kutily, doplňky dětských kuchyněk a prodejen, dřevěné korálky, dřevěné puzzle, dřevěné hudební nástroje.

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!