Zpět na úvodní stránku blogu

Seznamte se s panenkami Little Dutch

Rádi bychom Vám představili u našich zákazníků oblíbené látkové panenky značky Little Dutch. Měkké panenky jsou ideální na mazlení i hraní pro malé děti od narození, ale určitě budou dobrými společníky i starších dětí. Každá z těchto panenek byla vytvořena s láskou a nějakou vizí. Jedná se o pět přátel, kteří spolu sdílí spoustu dobrodružství a nemohou se dočkat, až se stanou kamarády Vašich dětí. Dovolte nám, abychom vám je představili.

JIM je skutečný dobrodruh a cestovatel. Rád chodí ven se svými přáteli a objevuje přírodu kolem sebe. Jeho oblečení po návratu domů bývá špinavé a zablácené. V jeho kapsách najdete poklady, které během toho dne našel, jako listy, mušle z pláže nebo kameny všech možných barev a tvarů.

RÓZA je nejpřítulnější ze všech a miluje tanec. Pusťte jí nějakou hudbu a ona vám ukáže svou piruetu. Její radostný smích se bude rozléhat po celém domě. Po dni ve školce si ráda dá šálek čaje se sušenkami se svými nejlepšími přáteli.

JULIA je skutečný snílek plný kreativity a fantazie. Baví ji kreslení všemi barvami duhy. Její oblíbená barva je zelená, jak můžete vidět podle roztomilých šatů. Julia je i holka odvážná, nebojí se ušpinit si ruce.

EVI má nekonečnou představivost a ráda vymýšlí hry pro své přátele. Hraje si ráda na maminku, na obchod, na čajové dýchánky. S ní může Vaše dítě být vším, o čem sní.

SOPHIA  je tu pro vás, když potřebujete přítele. Když se budeš trochu bát, můžeš jí stisknout ruce. A těsně před spaním tě obejme. Její mazlivá opice ji nikdy neopustí. 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.