DJECO Hra Katudi
DJECO Hra Katudi
DJECO Hra Katudi
DJECO Hra Katudi
DJECO Hra Katudi
DJECO Hra Katudi

DJECO Hra Katudi

Jazyková a postřehová desková hra s krásnými ilustracemi pro děti od 6 let od značky Djeco.

Hra z kolekce „Cool School“, nebo-li učení hrou, rozvíjí slovní zásobu a pozorovací smysl. Katudi je hra, která vyžaduje cit pro vyjadřování, naslouchání, pozorování a rychlost. 

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
Djeco
PT0846
DJ08535
3070900085350

Průvodce hrou popisuje obrázky na kartách a ostatní hledají shodné obrázky na svém herním plánu. Za správně nalezený obrázek získá hráč příslušnou kartu. Vítězem je ten, kdo najde nejvíce obrázků, získá nejvíce karet.

Hra má 2 úrovně náročnosti.

Naučte se pozorně naslouchat popisu obrázku. Pozorně sledujte a hledejte stopy na obrázku. Přesně popište obrázek. Děti se učí dobře vyjadřovat a naslouchat.

Obsah balení: 2 herní sady úrovně 1 a 2 herní sady úrovně 2

  • Sada 1. úrovně (pro začátečníky): 2 série po 3 deskách po 9 čtvercích. Pro každou sérii 1 sada 9 odpovídajících karet.
  • Sada 2. úrovně (pro zkušenější hráče): 2 sady po 3 deskách po 12 polích. Pro každou sérii 1 sada 12 odpovídajících karet. 

Věk: 6 - 10 let

Počet hráčů: 2-4

Doba hry: 15 min

Rozměr balení: 21,5 cm x 21,5 cm x 5 cm

Pravidla hry: V každé herní sadě se shodují karty s políčky na herní desce. Každá karta má na sobě barevný symbol. Stejný barevný symbol je na odpovídajícím políčku na herních deskách hráčů. Vedoucí hráč popisuje kartu a hráč, který jako první najde toto políčko na své desce, zvolá nahlas barevný symbol. Pokud se shoduje s popisovanou kartou, hráč tuto kartu vyhrává. Cílem hry je získat co nejvíce karet.

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 6 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Typ her
Slovní hry

Djeco

Francouzská firma Djeco navrhuje a vyrábí originální didaktické hračky, kreativní hry, dekorace do pokojíčků. Jejich výrobky výrazně převyšují kvalitu a estetickou úroveň hraček jiných výrobců. V jejich nabídce najdete karetní hry, magnetky, korálky, papírové skládačky, puzzle, výtvarné sady, prstové barvy, loto, domino, pexeso a spoustu jiných her i sad na tvoření pro děti. 

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!