Zpět na úvodní stránku blogu

Jaké vybrat dětské povlečení?

Jaké vybrat povlečení do dětského pokojíčku? V posteli děti odpočívají, čtou si, tráví volný čas. Proto je výběr postele, matrace, přikrývky, polštáře i povlečení velmi důležitý. Nic z toho nesmíme podcenit. Dětské povlečení musíme vybírat s rozvahou, aby ladilo s koncepcí celého dětského pokojíčku a zároveň bylo praktické, funkční a pro děti bezpečné.

Povlečení by mělo být vyrobeno ze 100% bavlny, která je jemná, prodyšná a savá. Žádné umělé materiály dětem do postýlky, ale i větší postele nepatří, protože dětská pokožka je mnohem citlivější než u dospělého člověka. Povlečení je v přímém kontaktu s pokožkou, proto by materiál měl být jemný a nijak nedráždit. 

Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears 

Dalším faktorem výběru správného povlečení je rozměr, aby správně kopíroval velikost lůžkovin. Při zapínání zohledňujeme praktičnost a bezpečnost. Knoflíky nejsou pro děti příliš vhodné (mohou se utrhnout a dítě by je mohlo vdechnout nebo spolknout). Zip je v tomto případě lepší volbou.

Dětské povlečení bývá často ušpiněné. Mohou se na něm objevit skvrny od jídla, malé děti se počůrávají, ty větší se potí a mají mastnou pleť. Je tedy třeba vybrat kvalitní materiál, který odolá vyšší frekvenci praní. Ideální je i speciální nežehlivá úprava. 

Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears 

Dětský pokojíček je království dětí, proto vám s výběrem určitě rády pomohou. Lépe se jim bude usínat s hrdinou jejich oblíbeného dětského seriálu nebo dětského filmu. Holčičky budou nadšené z Ariel, Anny a Elsy, Lociky, princezen, L.O.L. Surprise nebo Barbie. Kluky potěší draci, dinosauři, hrdinové Tlapkové patroly, Avengers, Star Wars nebo požárník Sam. Starší děti ocení povlečení s Harry Potterem nebo s motivy Minecraft.

Velice oblíbené jsou i dětská povlečení s motivy zvířat, jako koaly, koně, kočičky, opice, šelmy nebo morčata. 

Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears 

V naší nabídce najdete povlečení od obchodní společnosti Jerry Fabrics, která se zaměřuje na výrobky pro domácí textil. Společnost byla založena v roce 2002 v České republice a postupem času se stala významným dodavatelem hladkých i potištěných látek a hotových textilních výrobků na českém a slovenském trhu. Zaměřuje se především na zakázkovou výrobu. V současné době jsou oficiálním držitelem licence společností The Walt Disney Company, Marvel, Star Wars, Fireman Sam, Thomas and Friends, Máša a medvěd, Simpsonovi a Pat a Mat, Paw Patrol, Emoji, Peppa Pig aj. Jejich výrobci se nacházejí v různých zemích, které jsou známé svou textilní výrobou (Indie, Pákistán, Turecko a Čína). Pečlivě sledují kvalitu a každoročně navštěvují obchodní partnery a jejich továrny. Část produkce je umístěna i v České republice. Prioritou společnosti Jerry Fabrics je garantovat klientům nejlepší kvalitu dodaného zboží. Z našeho pohledu se jedná o kvalitní bavlněné dětské povlečení se zipovým zapínáním a poutavým výrazným potiskem. 

Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears