Haba Krabička na svačinu Dinosauři
Haba Krabička na svačinu Dinosauři
Haba Krabička na svačinu Dinosauři
Haba Krabička na svačinu Dinosauři

Haba Krabička na svačinu Dinosauři

Zelený box na svačinu pro kluky s obrázkem dinosaurů. Svými rozměry svačinový box od značky HABA nabízí dostatek místa na ovoce nebo lahodné sendviče. Šikovné zavírání svačinové krabičky je pro děti jednoduché na ovládání a zároveň zajišťuje, že se víko v batohu jen tak samo neotevře.

expand_more Více informací

Skladem 2 ks
Haba
PA0190
305150
4010168247595

Když ve škole zazvoní na svačinovou přestávku, otevírají se s nadšením všechny batohy. Děti jsou šťastné, když uvnitř batohu najdou svůj oblíbený svačinový box s jídlem, které jim s láskou přichystaly rodiče.

Materiál: plast

Rozměry: 13 x 18 x 6,5 cm

Určení
Pro kluky
Motiv
Dino

Haba

Barevné, kreativní, nápadité a zábavné - takové jsou hračky HABA, které milují děti po celém světě. Jejich poselství zní: "Děti jsou nejdůležitější bytosti na světě." Inspiraci na originální design svých hraček čerpá značka HABA především z přírody. Najdete zde hračky pro všechny věkové kategorie. Chrastítko, plyšové hračky či dřevěné kostky, autíčka, panenky pro dívky, domeček pro panenky, dětské hlavolamy, puzzle hry, dětské hry či skládačky - výrobce HABA se zaměřuje na výrobu kvalitních hraček, vyrobených z ekologických materiálů a s nadčasovým designem. 

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Produkty se stejným motivem

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!