Stil Školní aktovka Top Speed
Stil Školní aktovka Top Speed
Stil Školní aktovka Top Speed
Stil Školní aktovka Top Speed
Stil Školní aktovka Top Speed
Stil Školní aktovka Top Speed

Stil Školní aktovka Top Speed

Kvalitní ergonomická odolná školní aktovka je vybavena reflexními prvky a anatomicky tvarovanými zády s pevnou konstrukcí.

Aktovka pro školáky má 3D anatomický zádový panel, prodyšné polstrování, vnitřní prostorné uspořádání a Fidlock (zapínání magnetem).

Školní aktovka pro prvňáčka (vhodná pro 1.-3. třídu) je vyrobena z vodoodpudivého materiálu, má voděodolné dno s plastovými nožičkami, reflexní prvky a kapsu na lunch box.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky.
Stil
STP1196
ABA1524403
8591577067234

Rozměry: výška 38 cm, šířka 32 cm, hloubka 22 cm

Hmotnost: cca 1 kg

Objem: 17 l

Nosnost: 7 kg

Vlastnosti školního batohu:

  • 3D ZÁDOVÝ SYSTÉM - Aktovka perfektně sedí na zádech. Anatomický zádový panel se přizpůsobí páteři dítěte a systém Air Flow a prodyšné polstrování umožní cirkulaci vzduchu a příjemné nošení. Hrudní pás s kvalitní přezkou zajistí dobré usazení aktovky na zádech dítěte.
  • FIDLOCK - moderní patentové zapínání s magnetem pro snadné otevírání a zavírání aktovky jednou rukou. Velmi praktické a jednoduché řešení pro školáky - při přiložení víka se samo zapne.
  • Video zde.
  • BEZPEČNOST - bezpečnostní prvky jsou velmi důležité, proto je aktovka vybavena reflexní pásky na všech stranách batohu, které zaručí lepší viditelnost a bezpečnost dítěte ve tmě.
  • VNITŘNÍ USPOŘÁDÁNÍ - Hlavní vnitřní komora je rozdělená látkovou přepážkou pro lepší uložení pomůcek. V přední části komory je kapsička pro uložení drobností. Přední kapsa aktovky je určena pro svačinový box nebo penál.
Určení
Pro kluky
Motiv
Auta, vláčky, stroje, letadla

Stil

Společnost Stil Trade s.r.o. je již více než 20 let špičkou na trhu jako dodavatel širokého sortimentu školních potřeb, dárkového balení, kalendářů a diářů, a to vše s velkým důrazem na vlastní grafické řešení a kvalitu zboží. Snahou firmy je co nejvíce vyjít vstříc svým zákazníkům. V nabídce značky Stil Trade najdeme školní aktovky a školní batohy, školní penály, zástěrky na výtvarnou výchovu, sáčky na cvičky, boxy na sešity, školní kapsáře, dětské kufříky.

Detail značky a ostatní produkty

Doporučujeme dokoupit

Další produkty této značky

Produkty se stejným motivem

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!