Small Foot Rotini
Small Foot Rotini
Small Foot Rotini
Small Foot Rotini

Small Foot by Legler Rotini

Vzrušující výzvou pro motoriku a pohybovou vášeň je toto vozidlo!

Ovládat vozidlo se děti naučí během několika vteřin, a teď je nutné se soustředit na udržení rovnováhy při zastavení a změně směru!

Stupačky a kola vyrobená z odolného plastu a kovové nápravy odolají velké námaze až do 100 kg

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
DD1636
LE4912
4020972049124

Alternativní produkty

Rozměry: 38x34x16 cm

Věk: 5+

Nosnost: max 100 kg

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 4 let

Small Foot by Legler

Německá firma Small Foot by Legler zaměřená na kvalitní dřevěné hračky od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky Small Foot by Legler mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Jsou většinou hezky barevné, vyrobené z přírodních surovin - dřeva. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

V nabídce značky Small Foot by Legler jsou motorické hračky, dětské kuchyňky a prodejny, dřevěné garáže a nářadí pro kluky, deskové hry a hlavolamy, dřevěné stavebnice a kostky, hmyzí domečky, dětské hudební hračky, kočárky a postýlky pro panenky, domečky pro panenky, dětské multifunkční tabule a spoustu jiných dřevěných a smysluplných hraček. 

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!