Zpět na úvodní stránku blogu

WAYTOPLAY - hračka „s otevřeným koncem“

 

Od skvělého nápadu v roce 2003 po společnost zabývající se designem hraček s celosvětovou distribuční a prodejní sítí v roce 2017 uběhlo hodně času.

V německém Breidenbachu se vyrábějí silniční segmenty kvalifikovanými odborníky. Je to skutečně špičková technologie, protože zatímco produkt může vypadat jednoduše, jeho výroba jednoduchá není. Silniční segmenty jsou potištěny na obou stranách v tiskárnách v Mooi v Nizozemsku.

WAYTOPLAY se v současné době prodává ve více než 60 zemích. Budoucnost je jasná - začít vyrábět silniční segmenty z biologických a recyklovaných materiálů. 

 
 

Jednotlivé díly silnice jsou nástroje, děti dělají pravidla. Díky různým tvarům segmentů silnice, které jsou součástí sad WAYTOPLAY, si dítě může vybudovat svou vlastní trasu, najít vlastní cestu a objevit nový svět. Dlouhé, krátké, křivé nebo rovné, s jinými hračkami nebo bez nich - všechno je možné.

Bohatou kreativitu a fantazii u každého dítěte nejlépe stimulují hračky „s otevřeným koncem“. Hračky, které nemají stanovený cíl ani výsledek. Jakmile děti zjistí, že samy mohou svobodně vytvářet svou vlastní hru, jejich fantazie rozkvétá - autoři tomu říkají stisknutí tlačítka 'play'.

 
 

Každá sada obsahuje snadno propojitelné segmenty silnice - rovné díly, zatáčky, parkovací místa, kruhové objezdy, křižovatky a další. Silnice jsou vyrobeny z prvotřídní gumy bezpečné pro děti. Hrát si s nimi mohou děti téměř kdekoliv -  ve vodě, na pláži, na koberci nebo na zahradě. Všechny sady jsou kompatibilní, při dokoupení dalších sad můžete neomezeně silnici rozšiřovat. Nechte své dítě najít jeho vlastní způsob, jak si hrát a jak se stát králem silnice.

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.