Zpět na úvodní stránku blogu

Promítací baterky a stínová divadla

 

Promítací baterky

Naše děti mají skutečně velikou představivost a jejich fantazie snad nebere konce. Dospělí už jsou na tom hůř, protože žijí v realitě všedních dní. Nejednou se snažím vyprávět pohádku, vymyslet si nový příběh, udělat v tom starém, zažitém nějakou změnu, ale ono to postě nenaskakuje. I klasická pohádka se dá pokaždé vyprávět jinak. Pomocí promítací baterky si jistě vždy vzpomenete na nějaký nový podnět, kterým "starou" pohádku oživíte.

Základní promítací baterka Mideer MD1024 nabízí 3 klasické pohádky Červená Karkulka, 3 prasátka, Ošklivé kačátko a jednu méně známou O kočce a lišákovi. Každá pohádka je na samostatném kotoučku o 8 obrázcích. 

 

Druhá sada z nabídky Mideer MD1043 je uložena v praktické krabici. Zhasněte světlo a příběh může začít. Promítejte buďto na zeď nebo přímo do krabičky. V sadě jsou opět 3 klasické pohádky:  Malenka, Popelka, Pinocchio a jedna méně známá Šťastný princ.  

 

Nabízíme také promítačky francouzské firmy Moulin Roty. Můžete dětem vyprávět příběh zvířátek z džungle, pohádku o myší rodince, o huse Olze  nebo spousty jiných, u nás méně známých pohádek. Všechny příběhy mají krásné ilustrace. Podívejte se v naší nabídce, určitě si vyberete to správné pro Vás a Vaše malé miláčky.

Stínová divadla

Stínové divadlo vzniklo před mnoha lety v Číně, kde bylo oblíbené mezi dospělými a postupně se dostalo i mezi děti a mládež, kde zůstalo v oblibě dodnes. Firma Mideer pro naše děti připravila různé sady. Oživte dětem příběh s dinousaury,o vesmíru či Červenou Karkulku

 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.