Zpět na úvodní stránku blogu

Jaký je oblíbený hrdina Vašich dětí?

Dětský svět je plný fantazie, dobrodružství, pohádek. Každé dítě má svého dětského hrdinu. Když pomineme maminku a tatínka, bývá to nejčastěji postava z jejich oblíbeného seriálu či pohádky.

Dnes je v televizi nepřeberné množství dětských pořadů pro holky i kluky, pro malé i větší děti. S věkem se vkus našich dětí mění. Ty nejmenší nespustí oči z Krtečka, králíčka Binga, prasátka Pepiny, Minnie či Mickeyho. Starším dětem už se líbí animované filmy jako Ledové Království, Cars, Mimoni. A školáci se rádi podívají na Harryho Potera, Simpsonovi, Avengers

Postavičky z oblíbených dětských seriálů a filmů se objevují na spoustě produktů z naší nabídky. Najdete je na dekách, povlečeních, polštářích, osuškách, úložných boxech, dětských batůžkách, deštníkách, penálech apod. Proto jsme pro vás vytvořili sekci "oblíbený hrdina" (viz. obrázek nahoře). V této kategorii už je velké množství kategorií a budeme je nadále přidávat. Doufáme, že vyhledávání produktů s motivem dětských postaviček a hrdinů pro Vás bude takto jednoduší. 

 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.