Zpět na úvodní stránku blogu

I použité krabice využijeme

 

Balení a expedice je každodenní činností našeho internetového prodeje. Posíláme spousty balíků měsíčně, což obnáší velké množství obalového materiálu a výplně. 

Proto jsme se rozhodli pro strategii balení, která bude alespoň trochu šetrnější k životnímu prostředí. Opakovaně používáme krabice od dodavatelů, ve kterých nám zboží na sklad dorazí. Máme také pár firem, které nám krabice schovávají, dáváme tak společně krabicím druhou šanci. Proto Vám zboží může dorazit v krabicích od sortimentu zboží, které nemáme v nabídce. Objevili jsme také výbornou firmu, která skupuje buď již použité krabice nebo takové, které by jinak skončily v kontejneru. Staré rozřezané krabice výborně poslouží i jako výplň balíčků.

Samozřejmě je toto složitější cesta, než kdybychom nakoupili nové úhledné krabice. Ale my osobně v tom vidíme smysl, jak zbytečně neplýtvat a chránit alespoň takto málo svět kolem nás. Doufáme, že i Vy jako zákazníci pochopíte naší vizi a nebudete se zlobit, že zboží nedorazí v nové krabici  s naším logem.

Kidsparadise

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.