Zpět na úvodní stránku blogu

Colorino - potřeby na výtvarné aktivity

 
 

Značka Colorino rozšiřuje svojí nabídku každým rokem o nové zajímavé produkty. Jsme rádi, že jsme tuto značku mohli zařadit do nabídky našeho eshopu. Výrobky značky Colorino jsou kvalitní a cenově dostupné, proto jsou ideálním řešením výtvarných aktivit ve školách a volnočasových zařízeních.

Malí i velcí malíři si mohou vybrat z velkého množství pastelek (hexagonální, oblíbené trojhranné, akvarelové, velikosti Jumbo), skicovacích tužek, voskovek, fixů, nůžek, suchých a olejových pastelů, vodovek, temperových barev, štětců, kříd a modelovací hmoty.

Speciální řada barviček "Colorino pro nejmenší" je určena pro děti už od 2 let. Tvarem a charakterem jsou barvy přizpůsobeny pro tvoření nejmenších a předškolních dětí. Voskovky, prstové barvy, fixy, razítka, které dokonale padnou do dětských ručiček. Hroty pastelek a fixů jsou přizpůsobeny dětskému tlaku a nelámou se. 

 
 

Colorino nabízí i výtvarné kreativní sety, které ocení děti i rodiče při domácí kreativní tvorbě nebo instruktoři v zájmových kroužcích. V sortimentu Colorino  také najdete celou řadu doplňkových potřeb pro kreativní tvoření: dekorační lepidla, barvy na textil a sklo, obličejové barvy, barvy na vlasy, gelová tetovací pera.

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.