Zpět na úvodní stránku blogu

Čím doladit dětský pokojíček?

 

Děti tráví v dětském pokojíčku většinu svého času. Ať už si hrají, malují, učí se, čtou knihu, vždy by se měli cítit ve svém pokojíčku příjemně a bezpečně. Je úkolem nás dospělých jim takový prostor vytvořit. Dětské pokojíčky by měly být plné světla, barev a smysluplných hraček

V tomto článku Vám zkusíme nabídnout pár tipů na zútulnění dětských pokojíčků:

Dětské samolepky na zeď

Kde jinde v bytě či domě popustit uzdu své fantazie než v dětském pokojíčku. Tady není místo pro střídmost a jednoduchost. Zdi dětských pokojíčků by měli být natřeny veselými barvami nebo alespoň dozdobeny veselými a hravými samolepkami na zeď. Vytvořte dětem prostor, který bude motivovat jejich fantazii a bude je bavit. Ať mají Vaše děti rády princezny, sovy, auta, zvířátka, dinosaury, mořský svět....vše najdete na samolepkách, které Vám nabízíme.

 
 

Nástěnné dětské hodiny

"Čas letí jako bláznivý...." Toto zatím děti moc nevnímají jako my dospělí. Ale je důležité aby postupně získávaly pojem o čase, učili se hodiny, jak dlouho trvá čas hraní, kdy se jde spát, kdy se odchází do školky či školy. A pokud je na hodinách ještě jejich oblíbený dětský hrdina jako Elsa, Mickey Mouse, Minnie, Cars, tak učení času půjde samo. 

 
 

Nástěnné dětské metry

" To nám ta Anežka roste..." Pořiďte dětem nástěnné metry. Jednak budou krásnou dekorací dětského pokojíčku, ale zároveň budou praktické pro zaznamenání růstových pokroků Vašeho potomka. Nabízíme Vám nástěnné samolepící metry Housedecor, dřevěné skládací metry Bigjigs a kartonové metry Petitcollage na zavěšení na zeď. 

 
 

Pěnové puzzle na zem

Pěnová puzzle zaujmou nejmenší děti barevností a stanou se i hezkou dekorací dětských pokojíčků. Jsou ideální a praktické jako koberec nejen do dětských pokojíčků, ale všude tam, kde si děti hrají. Pěnová podlahová puzzle jsou měkká, omyvatelná, zdravotně nezávadná, tlumí hluk a skvěle izolují. 

 
 

Úložné boxy, krabice, organizéry, bedny

Úložných boxů, krabic, organizérů není v dětských pokojíčkách nikdy dost. Je potřeba uklidit hračky, stavebnice, knížky, oblečení a spoustu jiných drobností. Úložné boxy jsou i hezkou dekorací pokojíčků, zároveň jsou užitečné a praktické. Určitě bychom Vám rádi doporučili boxy a organizéry značky 3 Sprouts, které vynikají svým originálním designem.

 
 

Dětské povlečení,  povlečení do postýlek, polštáře, deky

V neposlední řadě lze dodekorovat dětský pokojíček vhodným dětským povlečením, polštáři, dekami. Aby všechno společně ladilo, ale zároveň plnilo přání našich nejmenších. Chce Váš chlapeček usínat v povlečení Cars a přikrývat se dekou Avengers? Proč ne. A polštářků s Elsou a Annou není nikdy dost. Do výběru těchto detailů už můžeme nechat hovořit naše potomky. Hlavně aby se jim v jejich povlečení krásně usínalo. 

 
 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.