Zpět na úvodní stránku blogu

Avenue Mandarine - Ilustrace Emmanuelle Colin v knize omalovánek

Jednou ze známých francouzských výtvarnic, která se značkou Avenue Mandarine spolupracuje je Emmanuelle Colin. Její kresby znají lidé po celém světě. Emmanuelle byla původně architektka. Její umělecké vlohy ji však od technické architektury dovedly až k ilustrování knih, designových potisků na stěny a navrhování designu dětských produktů.

Mezi její známá díla patří knihy uměleckých omalovánek Coloriage Wild (na našem trhu pod názvem Umělecké omalovánky), která je výběrem nejlepších kreseb ze sbírky Wild. 

 
 

Blok se záložkami k vymalování slouží jako omalovánka a zároveň jako záložka do knihy. Děti si vyberou omalovánku, která se jim nejvíce líbí, vymalují ji a používají ji jako záložku nebo ji darují rodičům jako dárek.

 
 

Sada pestrobarevných pohlednic, které si děti mohou vymalovat dle své vlastní fantazie. Vymalované pohlednice pak mohou poslat poštou babičce a dědovi nebo kamarádům. Starší děti si mohou vzít tyto omalovánky pohlednice sebou na školu v přírodě a posílat rodičům novinky ze školy v přírodě.

Ilustrace Emmanuelle Colin můžete nalézt také na dětských razítkách s omalovánkami v několika motivech.

 
 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.